Welkom, mijn naam is Sabrina,  en oprichtster van "Kleine Sjamaan".

Mijn filosofie is: Alles is één, en je hebt toegang tot alle wijsheid!

Je kan letterlijk "intunen" in de matrix, dat eigenlijk niets anders is dan de eenheid zelf.  Het leven is een spel van energie, waarbinnen je je eigen werkelijkheid creëert.

Mijn werkelijkheid als klein meisje begon niet zo fraai. Als 2 jarig meisje kwam ik in een pleeggezin terecht. Als kindje geloofde ik al in "Energie" en was ik nauw verbonden met de natuur. Toch voelde ik me vaak verloren. Een diepgewortelde verlatingsangst maakte dat ik zeker vanaf mijn puber-zijn veel ongelukkige tijden mee maakte. Ik loste dat op door vooral veel bezig te zijn, met allemaal leuke dingen. 

Ik ging studeren aan de lerarenopleiding voor de vrije school, de reguliere basisschool, ging werken in de bouw en werken in een modestoffen winkel. Na een tijd bezinning had ik bedacht te willen werken op een houtwerkplaats in de gevangenis, maar het werd taakstraf begeleider en sociale vaardigheidstrainer en trainer agressiebeheersing. 

Daarnaast danste ik in een zigeunerdans theatergroep 'Maljaki Luludji' (13 jaar)

Beoefende ik Karate (zwarteband) , kungfu & capoeira

Gaf ik  Buikdansles  (10 jaar)

O, ja.. en naast mijn werk en mijn hobby's  volgde ik de deeltijd Cios-opleiding (sport).

Ook al had ik moeite met vertrouwen, relaties aan gaan durfde ik wel, ook al kwam ik er steeds teleurgesteld uit. (Wet van aantrekking, alleen begreep ik dat toen nog niet). Zo werd ik alleenstaande moeder.

Ik ging Yoga beoefenen (mijn Medicijn), vereenvoudigde mijn leven door te gaan werken op een sportschool. En ging ik Reiki volgen.

Yoga bracht mij zoveel rust en zoveel kalmte, dat ik er graag het fijne van wilde weten. Uit pure persoonlijke diepgaande interesse ben ik de yoga docentenopleiding gaan volgen. Ben ik me verder gaan ontwikkelen in Reiki, massages (hotstone, klankschalen), en kwam White-Time op mijn pad... en ontmoette ik mijn bijzondere huidige man.

Als bloemblaadjes van een knop die zich langzaam ontvouwen in het lente licht, zo ontvouwde zich bij mij inzichten. Inzichten over "Zijn" , "Heel" zijn, spirituele gewaarwording. Krijg ik visioenen over de matrix, de wetmatigheden van de derde dimensie, en afscheiding die wij als mens ervaren in onze perceptie van dualiteit. (Sorry, ik snap dat dit misschien niet meer oor iedereen te volgen is).

Kort gezegd:.. ik ben er diep van binnen achter gekomen dat alles Een geheel is en mijn verlatingsangst was een illusie, dat als een zeepbel uit elkaar is gespat. Alle opvattingen die je er op na houd hebben invloed in hoe jij je leven ervaart, en welke situaties je tegen zal komen.

Graag wil ik mensen helpen deze "heelheid" weer te voelen, en weer te ervaren. Dat doe ik door o.a. door cusussen te geven in Reiki, Yoga les.. en te starten met Stichting Kleine Sjamaan.

Wil jij hier bij betrokken zijn, of wil jij ergens mee geholpen worden, schroom niet.. en mail me!

Ook zal ik blijven creëren (zie webshop), en blijven bewegen ( paaldans/ buikdans/yoga),

want Energie is bedoeld om te stromen!! :)